Alles wat je moet weten voor een perfect verblijf

Het kattenhotel

Ben jij opzoek naar een veilige en leuke plek voor je katje(s) voor bijvoorbeeld tijdens je vakantie, een verbouwing of een ander moment waarop je even niet voor je lievelingen kan zorgen? Maar wil je wel je katje met een goed gevoel ergens kunnen brengen waar je zeker weet dat hij het naar zijn zin zal hebben? En zeker weten dat hij in de gaten gehouden wordt en er veel persoonlijke aandacht voor jou en je katje is?

Ik weet als geen ander hoe spannend het brengen van je katje naar een kattenhotel is!

Herken je dit?

Daar gaan we wat aan doen!

Het kan namelijk ook anders!

Door je katje hier te brengen kan je met een gerust gevoel op vakantie. Geen zorgen maar lekker met een gerust hart van je mooie reis genieten! Doordat je om de dag een update via Whatsapp krijgt word je gerustgesteld en kan je zelf zien dat je katje het enorm naar zijn zin heeft! Als je weer thuis komt ben je echt uitgerust omdat je geen zorgen hebt gehad over je poezenkind. Er wordt veel tijd besteedt aan het knuffelen, spelen en verzorgen van je katje. Kortom, je katje zit helemaal veilig en goed verzorgd. Jouw katje is ook op een all-inclusive vakantie!

Over het algemeen duurt het een dag of twee voordat nieuwe katjes helemaal gewend zijn in het hotel. Soms een dagje korter, soms een dagje langer. Daarna zijn de katjes gewend en zijn ze net zoals ze thuis zijn. Door alle ervaringen zie ik dat het welzijn voor je katje verbeterd want ze raken steeds meer gewend aan het vakantie vieren in ons kattenhotel en zijn daardoor meer relaxed. Ook de keren daarna als ze weer komen logeren, zijn ze binnen no-time weer gewend.

Reviews

preview
Onze Snoet heeft nu twee keer gelogeerd bij kattenhotel Tompoes. Omdat onze poes best een eigenwijs beestje is hadden wij zo onze twijfels. Voelt ze zich op haar gemak, zal ze wel eten? Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen door Michelle. Snoet dook meteen naar een veilig plekje. Ze moest even de kat uit de boom kijken, maar al snel kregen we filmpjes en foto's van een smullende Snoet. Of een Snoet die aan het knuffelen was met Michelle. De tweede keer logeren was voor Snoet als vanzelf. Ze dook meteen haar favoriete mandje in. We raden dit hotel zeker aan! En wij zullen vast nog wel een keer terugkomen!
Christine met Snoet
Zwarte-kat-768x512
Voor het eerst sinds lange tijd een gerust gevoel gehad op vakantie. Mijn kat voelde zich praktisch gelijk op zijn gemak in het kattenhotel. Het is er schoon, ruim (met voldoende verstopplekjes) en er is genoeg om voor katten te doen en ontdekken. De buitenruimte is een hele grote plus en Michelle is een topper waarbij je kat in hele goede handen is. Om de dag ontving ik een foto en een korte update, hier keek ik echt naar uit en het was zo fijn om te zien dat mijn kat ontspannen was en het naar zijn zin had! De volgende vakantie logeert hij hier weer
Kirsty met Toby
K
Zo veel mensen raad ik dit verblijf voor hun katje aan. Michelle barst van de liefde en enthousiasme voor elke pluizige gast. Tommie krijgt alle nodige kusjes en knuffels :). Een kattenhotel dat begrijpt dat je enorm uit kijkt naar lieve blije foto’s en deze stuurt zonder te vragen, die begrijpt écht hoe je je voelt als je je lieve beestje achter laat!
Robina met Tommie
Schermafbeelding 2024-02-13 om 13.47.52
Na een niet zo fijne ervaring met een andere kattenopvang, bracht ik Kees op 13 mei van dit jaar naar Michelle. Gelukkig was ik al even wezen spieken van te voren en was de knoop in mijn maag al behoorlijk kleiner dan daarvoor, want wat ziet het er leuk uit bij Tompoes en wat is Michelle hartelijk en betrokken. Lang verhaal kort: wij hebben een weekje onbezorgd vakantie gehad en ook Kees heeft een heerlijke week gehad. Michelle stuurt foto’s, plaatst regelmatig op instagram en daardoor hadden we er tijdens onze afwezigheid alle vertrouwen in dat Kees het goed had. Voor onze komende 2 reisjes is Kattenhotel Tompoes alweer geboekt voor Kees en volgens mij heeft hij er zin in. Wat een fijne plek voor poezebeesten!
Nicolet met Kees
Schermafbeelding 2024-02-13 om 13.59.14
Een echt hotel voor de kat, zodat de eigenaar met een gerust gevoel op vakantie kan gaan. Onze 3 katten verblijven al een aantal jaar tijdens onze vakantie in het hotel. Wij krijgen met regelmaat een update hoe het met hen gaat. De katten vermaken zich uitstekend en krijgen alle aandacht die zij verdienen. Ook kunnen we ons zorgenkindje (medisch wondertje) met een gerust hart bij Michelle achter laten wetende dat zij goed op haar let en ingrijpt als dit nodig is. Een betere plek kunnen wij niet wensen!!!!
Martine met Lulu, Muis en Nelson

Hoe ziet het kattenhotel eruit?

Kleinschalig en veel aandacht

Het hotel met buitenruimte ligt in een zeer rustige groene woonwijk, omgeven door bomen en groene voorzieningen. Het hippe hotel is luxe en kleinschalig opgezet met veel aandacht voor de katten. Ondanks dat katten solitaire dieren zijn kunnen zij heel goed met elkaar in het hotel omgaan. Dat komt omdat het hotel een nieuwe omgeving voor ze is en daarom hoeven zij geen territorium te verdedigen. Dit zorgt ervoor dat er niet gevochten wordt en dat het samen zijn vrijwel probleemloos verloopt. 

Huiskamer

Het hotel is zoveel mogelijk als huiskamer ingericht, om het zo gezellig mogelijk te maken voor de katjes. De katjes kunnen heerlijk liggen op een zacht dekentje voor de elektrische open haard. Ook zijn er veel heerlijke bedjes, hoge schuilplekjes en verstophuisjes zodat iedereen een comfortabel schoonheidsslaapje kan doen. Naast lekker slapen zijn er voor de actieve katten ook veel speelvoorzieningen, zowel binnen als buiten, en kan er op natuurlijke materialen zoals een boomstam geklommen en geklauterd worden naar de bovenste verdieping. Op deze verdieping zijn veel hoge veilige plekjes. In iedere ruimte zijn er volop grote kattenbakken en waterfonteintjes te vinden. 

Voer

We maken in het hotel gebruik van het hoogwaardig kwalitatieve voer van Royal Canin. Dit voer zorgt voor een goede gezondheid van de kat. We voeren zowel natvoer als brokjes. De brokjes staan in verschillende bakjes door het hotel heen verspreid. Zo kunnen de katjes ieder moment van de dag lekker eten.

Buitenruimte

Ook in de royale overdekte buitenren kunnen alle katjes heerlijk genieten van de buitenlucht. Ieder katje mag lekker doen waar hij/zij zin in heeft en niets is te gek, alles mag en kan! De katjes hebben altijd toegang tot buiten, ook in de nacht. Je kunt dus met een onbezorgd gevoel je kat hier onderbrengen en zelf heerlijk genieten, net zoals je kat dat ook doet!

Heb je vragen over het kattenhotel? Neem dan even contact met ons op!

Ik zorg dat alle katjes op hun gemak zijn

Ik weet als geen ander hoe spannend het is om je katje naar een kattenhotel te brengen. Ik help de katjes graag die komen logeren in het hotel om zo snel mogelijk lekker zichzelf te zijn. Hierdoor voelen ze zich snel op hun gemak en vinden ze het al gauw niet meer zo spannend in het hotel. 

Door jarenlange ervaring met het zorgen voor (ex)zwerfkatjes via stichtingen heb ik dit ontwikkeld. Zeker ook met katjes die extra bang of onzeker zijn! Want dit speelde natuurlijk ook veel bij zwerfkatjes waar ik voor gezorgd heb. Nu zorg ik ervoor dat jouw katje op een veilige manier lekker zichzelf kan zijn in het hotel en daardoor zo min mogelijk stress heeft.

Ik hoor vaak van baasjes dat hun katje hier in het hotel net zoals thuis is! Door alle ervaring zie ik dat ze steeds meer gewend raken aan het vakantie vieren in ons kattenhotel en de keren daarna als ze weer komen logeren, zijn ze binnen no-time weer gewend.

Dus hoe zou het voor jou zijn?

Hoe zou het zijn als jij ook lekker van je vakantie kan genieten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je katje? Ook voor jou en jouw katje is dit mogelijk! Want je weet gewoon dat alles goed gaat en hij het ook naar zijn zin heeft, dat kan je zien door alle persoonlijke updates die je krijgt. 

Het resultaat

Als je katje hier komt logeren:

Komt jouw katje ook logeren?!

Vragen die je misschien nog hebt:

Jazeker, om de dag krijg je een foto en/of een filmpje met een persoonlijke update hoe je katje het doet in het hotel, of hij al vriendjes heeft gemaakt en of hij/zij lekker aan het eten is.

Jazeker, naast brokjes van Royal Canin, snoepjes en wate,r krijgen ze eind van de middag lekker een eigen bakje met natvoer.

Neem dan eerst contact met ons op om te bekijken of dit mogelijk is. Doe dit wel op tijd, want wij dienen hier rekening mee te houden qua planning. We doen ons uiterste best om aan jouw verzoek te voldoen, maar zijn hierbij wel afhankelijk van de drukte in het hotel.

Ondanks dat katten solitaire dieren zijn kunnen zij heel goed met elkaar in het hotel omgaan. Dat komt omdat het hotel een nieuwe omgeving voor ze is en daarom hoeven zij geen territorium te verdedigen. Dit zorgt ervoor dat er niet gevochten wordt en dat het samenzijn vrijwel probleemloos verloopt.

Mocht tijdens het verblijf blijken dat je katje echt niet samen kan met andere katjes omdat hij/zij te veel stress ervaart, dan is er de mogelijkheid om je katje in een aparte kamer te laten verblijven zonder andere katjes erbij. Deze kamer is de isolatiekamer en is alleen beschikbaar voor katjes die onverwacht niet samen gaan tijdens het verblijf of als katjes ziek worden. Deze kamer is niet op voorhand te reserveren als aparte kamer.

Neem in dit geval even contact op om te kijken of de periode van het verblijf geschikt is. In principe is het hotel  enkel een groepsopvang en is er geen extra ruimte voor katjes die niet samen kunnen met andere katjes. Er is enkel een aparte kamer voor katjes die onverwachts niet samen kunnen met andere katjes of ziek worden. In rustige periodes kan deze kamer ook gebruikt worden als aparte kamer maar enkel buiten het hoogseizoen om in rustige periodes.

Ik woon naast het hotel en ik loop de hele dag in en uit. De katjes krijgen dus veel aandacht en er is gedurende de dag vaak iemand bij ze.

Kittens dienen minstens twee vaccinaties te hebben gehad, met 8 weken en met 12 weken. Kittens jonger dan 15 weken kunnen niet logeren in het hotel omdat zij nog niet volledig zijn gevaccineerd.

Doordeweeks tussen 10.00 en 17.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur kan je je katje op afspraak halen en brengen. Maak op tijd een afspraak, want op drukke dagen kunnen tijdstippen volraken. Kom op tijd op het afgesproken tijdstip, want we hebben ook nog andere afspraken.

Jazeker, er is een afgesloten buitenren waar de katjes dag en nacht toegang toe hebben.

Heb je hier vragen over het kattenhotel? Stuur me gerust een berichtje!