2024

Tarieven

Nadat je bij ons hebt gereserveerd, dien je de helft van het factuurbedrag per bank te voldoen. Of je kan de betaallink betalen die je gemaild krijgt. Pas dan is de reservering definitief. De andere helft dient 7 dagen voor de aankomstdatum per bank te zijn voldaan.

Eventuele extra kosten die tijdens het verblijf zijn ontstaan (dierenarts, vlooienpipetten etc.) kunnen op de ophaaldatum worden voldaan.

Let op, er is geen pinautomaat aanwezig!

Tarieven 2024

Overnachting laagseizoen: 16 euro per kat per nacht. Tweede en meerdere katten 15 euro per nacht

Overnachting hoogseizoen: 18 euro per kat per nacht. Tweede en meerdere katten 17 euro per nacht

Komt jouw katje ook logeren?!

Reviews

preview
Onze Snoet heeft nu twee keer gelogeerd bij kattenhotel Tompoes. Omdat onze poes best een eigenwijs beestje is hadden wij zo onze twijfels. Voelt ze zich op haar gemak, zal ze wel eten? Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen door Michelle. Snoet dook meteen naar een veilig plekje. Ze moest even de kat uit de boom kijken, maar al snel kregen we filmpjes en foto's van een smullende Snoet. Of een Snoet die aan het knuffelen was met Michelle. De tweede keer logeren was voor Snoet als vanzelf. Ze dook meteen haar favoriete mandje in. We raden dit hotel zeker aan! En wij zullen vast nog wel een keer terugkomen!
Christine met Snoet
Zwarte-kat-768x512
Voor het eerst sinds lange tijd een gerust gevoel gehad op vakantie. Mijn kat voelde zich praktisch gelijk op zijn gemak in het kattenhotel. Het is er schoon, ruim (met voldoende verstopplekjes) en er is genoeg om voor katten te doen en ontdekken. De buitenruimte is een hele grote plus en Michelle is een topper waarbij je kat in hele goede handen is. Om de dag ontving ik een foto en een korte update, hier keek ik echt naar uit en het was zo fijn om te zien dat mijn kat ontspannen was en het naar zijn zin had! De volgende vakantie logeert hij hier weer
Kirsty met Toby
K
Zo veel mensen raad ik dit verblijf voor hun katje aan. Michelle barst van de liefde en enthousiasme voor elke pluizige gast. Tommie krijgt alle nodige kusjes en knuffels :). Een kattenhotel dat begrijpt dat je enorm uit kijkt naar lieve blije foto’s en deze stuurt zonder te vragen, die begrijpt écht hoe je je voelt als je je lieve beestje achter laat!
Robina met Tommie
Schermafbeelding 2024-02-13 om 13.47.52
Na een niet zo fijne ervaring met een andere kattenopvang, bracht ik Kees op 13 mei van dit jaar naar Michelle. Gelukkig was ik al even wezen spieken van te voren en was de knoop in mijn maag al behoorlijk kleiner dan daarvoor, want wat ziet het er leuk uit bij Tompoes en wat is Michelle hartelijk en betrokken. Lang verhaal kort: wij hebben een weekje onbezorgd vakantie gehad en ook Kees heeft een heerlijke week gehad. Michelle stuurt foto’s, plaatst regelmatig op instagram en daardoor hadden we er tijdens onze afwezigheid alle vertrouwen in dat Kees het goed had. Voor onze komende 2 reisjes is Kattenhotel Tompoes alweer geboekt voor Kees en volgens mij heeft hij er zin in. Wat een fijne plek voor poezebeesten!
Nicolet met Kees
Schermafbeelding 2024-02-13 om 13.59.14
Een echt hotel voor de kat, zodat de eigenaar met een gerust gevoel op vakantie kan gaan. Onze 3 katten verblijven al een aantal jaar tijdens onze vakantie in het hotel. Wij krijgen met regelmaat een update hoe het met hen gaat. De katten vermaken zich uitstekend en krijgen alle aandacht die zij verdienen. Ook kunnen we ons zorgenkindje (medisch wondertje) met een gerust hart bij Michelle achter laten wetende dat zij goed op haar let en ingrijpt als dit nodig is. Een betere plek kunnen wij niet wensen!!!!
Martine met Lulu, Muis en Nelson

Wat als mijn katje onverwachts niet kan komen logeren?

Annuleringsvoorwaarden

Vragen die je misschien nog hebt:

Als je annuleert binnen 8 weken voor het verblijf dan wordt de aanbetaling gerekend en dat is 50 procent van het totaalbedrag. Als je binnen 1 week voor het verblijf annuleert dan dien je het totaalbedrag te betalen. Op zo’n korte termijn kunnen wij de plek van jouw katje namelijk niet meer opvullen.

Ja je mag altijd je katje eerder ophalen of later brengen in de gereserveerde periode. Houdt er wel rekening mee dat er dan geen restitutie plaatsvind, dus er kan geen geld worden teruggegeven van de eerder opgehaalde/later gebrachte dagen. Mocht je katje langer willen blijven dan de gereserveerde periode dan is dat ook mogelijk, mits er beschikbaarheid is.

Gratis checklist

Een onmisbare checklist voor een zorgeloze vakantie voor je kat!

Alles wat je moet weten voor een perfect verblijf voor je katje in het kattenhotel! Met deze checklist krijg je tips die je gelijk kan inzetten en informatie voor een goede voorbereiding voor het brengen van je katje naar het kattenhotel. Ook krijg je informatie over hoe het brengen van je katje in zijn werk gaat en hoe je ervoor zorgt dat je katje zo min mogelijk stress heeft. Je ontvangt daarna regelmatig leuke mails met  informatie over kattengedrag etc. Je kunt je hiervoor altijd weer uitschrijven.